//cdn.globalso.com/allwinpak/2019030208394179.jpg
//cdn.globalso.com/allwinpak/2019010214435558.jpg

Wilujeng Kanggo Allwin Pék

Kasalametan sareng genah

Allwin Pack perenahna di Beijing Cina, anu mangrupikeun perusahaan bungkusan tuangeun komprehensif, khusus dina wadah aluminium foil, wadah plastik, desain struktur kapang sareng pamekaran, R&D otomatisasi mékanis, pamasaran sareng palanggan salaku salah sahiji perusahaan Terpadu. Basis manufaktur Allwin Pack aya di Hebei, Tianjin, Shandong sareng Guangdong, kami gaduh 30,000 méter pasagi lokakarya pamrosésan bebas debu, kalayan alat otomatis bungkus pickup otomatis robot sareng sistem pamulihan limbah otomatis sareng sistem daur ulang. pamariksaan bahan baku sareng uji coba kinerja laboratorium, laboratorium desain kapang, kami parantos ngembangkeun sareng diuji ampir sarébu cetakan pamrosésan salaku pamimpin di industri ieu.

diajar deui

fitur urang

Kami nganggo langkung ti 20 téknologi patén inti dina widang pamrosésan foil aluminium pikeun ngeusian sababaraha sela téknologi industri

Produk Kami

kami nganggo bahan baku foil aluminium anu umum internasional, ramah lingkungan sareng kualitas luhur pikeun nyayogikeun nasabah kalayan sagala rupa wadah aluminium foil, tarik kaluar aluminium foil kanggo masak, aluminium foil roll rumah tangga sareng séri produk sanés

Allwin News

Naha beuki seueur jalma resep wadah foil aluminium tibatan wadah plastik?